jul
26

Gratis Icons downloaden

Door Arne  //  Handig  //  2 Reacties

Als (web)designer is het natuurlijk erg handig als je leuke Icons (en/of) Vectorbestanden kunt gebruiken. Dat zijn een soort opvullingen voor je website om de puntjes op de i te zetten. Hieronder hebben wij een Top 5 gemaakt waar je het beste gratis icons kan downloaden.

 

1. Iconarchive

Een grote website met veel Icons (272,178 icons / 1,415 iconsets), waar je veel kunt vinden. Je kunt hier zowel zoeken op trefwoorden als via categorieën.

Klik hier om naar de website te gaan.

 

2. Iconfinder

Ook een erg grote website (155,796 icons / 812 iconsets), maar het grote verschil met Iconarchive is dat je hier enkel op trefwoorden kunt zoeken.

Klik hier om naar de website te gaan.

 

3. Free Icons Web

Deze is qua losse icons niet erg groot, maar je hebt er wel vele sets (26,443 icons / 879 iconsets / 65 stock iconsets). Je kunt hier zoeken qua populariteit, aantal downloads en gewoon via de trefwoorden.

Klik hier om naar de website te gaan.

 

4. Free Icons Download

Een wat kleinere site, maar wel met veel goede en vooral webmastergerichte icons.

Klik hier om naar de website te gaan.

 

5. Iconspedia

Een redelijk grote site, alleen is hier ook een groot deel van de Icons te koop (in plaats van gratis te downloaden). Pas hier dus wel op waar je op klikt.

Klik hier om naar de website te gaan.

 

 

 

Heb je er iets aan gehad? Plaats dan een reactie of deel het met je vrienden / kennissen / collega’s!2 Reacties op “Gratis Icons downloaden”

  • handig overzicht, bedankt!

  • Hi!

    Thank you very much!
    I don’t know what those words mean, but the icons are well!

    Sincerely,
    Jeff Collum

Plaats een ReactieYou like our site?